Pink Fit Easy Kit Week 6

Het is eigenlijk de laatste week maar door een vertraging van de Kit zal ik nog anderhalve week door moeten bikkelen. (het wordt verslavend….)

Ik voel me goed in deze week. Het eten maken gaat voorspoedig en de dagen vliegen voorbij maar of dat nou alleen met de Pink Fit Easy Kit te maken heeft?
Haha dat denk ik niet..

Wat ook al zo snel in de buurt komt zijn de feestdagen. De Sint is alweer in het land en de Kerstman staat ook al te trappelen met al dat lekkers in de winkels.
Het blijft een uitdaging om mezelf daarvan te weerstaan.
Ik zorg er wel voor dat ik goed heb gegeten voordat ik boodschappen ga doen. Het klinkt cliché maar het werkt wel!

Wat ga jij doen met de feestdagen? hoor je iedereen al bespreken.
Ik heb vorige week wat chocolaatjes gehaald. Lekker en gezellig voor op tafel dacht ik.. Tja, geen goed idee want ik zit er elke dag van te snoepen. Grrr.. dus het is beter dat ik ze maar weer in de kast deponeer. Ver weg achterin zodat ik ze ook niet per toeval kan tegenkomen.
Want een chocolaatje bij de koffie is toch wel een weelde he?

Hoe zit het nou eigenlijk met de feestdagen? Wat zal ik eten en in hoeverre ga ik mezelf beperken?
Nou daar hoef ik eigenlijk niet zo heel erg lang over na te denken hoor.
Ik ga deze feestdagen gewoon lekker genieten van al het lekkers wat mij passeert. Ik zal mezelf niet volstoppen met zoetigheid, want dat doe ik normaal ook niet maar qua eten en drinken ga ik genieten. en dat zou iedereen moeten doen. Het is feest! en waarom zou je dat jezelf überhaupt willen aandoen?
Nee joh, gewoon gezellig aanschuiven, een borreltje, een snackje, een glaasje wijn. Dat zijn de dagen waarmee ik mezelf weer kan opladen en van alles weer even kan proeven zodat ik 3 januari weer de riem kan aantrekken.

Met het gebruik van de Pink Fit voel ik mezelf goed. De tabletten blijven een crime om in te nemen, want allemachtig wat zijn ze enorm.
Door de ochtendshake doe ik nu een eetlepel gebroken lijnzaad en voor de tussendoortjes neem ik een droge cracker of een rijstewafel.
Droog, zal je denken, maar dat valt reuze mee. Met een kopje thee erbij lukt het heel goed en tegenwoordig zijn de crackers goed op smaak dus is het geen droge hap meer.

Tussen de middag had ik vandaag voor het eerst sinds ruim 5 weken iets anders dan kipfilet, slankie of hutekase op de cracker. Ik had pindakaas!
Heerlijk zeg, ik heb wel gekozen voor de light pindakaas daar zit wel minder suiker in maar het smaakt even goed!

Met het sporten gaat het ook lekker. Elke week red ik de 4 dagen prima en de supersets vliegen me om de oren.
Ik zou niet meer zonder de sport kunnen. Wat is het toch heerlijk om even een uurtje je favoriete muziek in oren te pluggen en jezelf af te zonderen en in de Gym je oefeningen te doen.
Nog steeds ben ik fanatiek met de kracht training en eindig met de cardio. Daar zal ik niet zo snel iets in veranderen.
Misschien dat ik nog wel buiten wat ga hardlopen of touwtjespringen maar verder hou ik mijn training voor wat het is. Ik verander wel van schema elke 6 weken, anders worden mijn spieren lui en zal het geen uitdaging meer zijn voor mijn lichaam.

Het kan natuurlijk ook dat je graag met een vriend of vriendin samen traint, dan kun je elkaar opzwepen om toch nog die laatste rep eruit te gooien Heerlijk is dat!
Ik zelf train graag alleen, Ik heb een schema in mijn hoofd en ik beslis ook pas wat ik ga doen als ik op de sportschool ben.
Op de sportschool waar ik train  www.PetresGym.nl daar wordt ook kickboksen gegeven. En dan voornamelijk Kick&Fun. Kick&Fun is een conditie-zak-training waar iedereen aan kan meedoen.
Je doet de oefeningen/sets/combinaties die de Sensei aangeeft en dat allemaal op een hoog tempo met lekkere muziek op de achtergrond. Nou ja achtergrond…. Het volume staat AAN!
Het is fantastisch om te zien hoe een volle dojo (zaal waar je in traint) allemaal tekeergaan op de zak. Een hele goede workout en er trainen zoveel verschillende personen. Iedereen is welkom en iedereen komt ook met een voldaan gevoel naar buiten.
Ik zelf kan zo’n training echt aanraden. Wil je graag gaan sporten maar wil je liever niet alleen trainen?
Dan zijn groepslessen de uitkomst voor jou! Kijk eens bij een sportschool bij jou in de buurt en informeer wat voor lessen daar worden gegeven en probeer eerst een les voordat je een abonnement gaat afsluiten.
Je zal verbaasd staan wat je nog meer kunt doen behalve Fitness.

                                             Deze foto is genomen uit de ring richting de dojo

Ik ga deze week even wat leuke recepten uitzoeken die je eventueel kan serveren mocht je gasten krijgen tijdens de feestdagen.
Het moet natuurlijk lekker zijn en vooral gezond!
We weten allemaal dat broccoli met kip gezond is, het gaat alleen wel om HOE je het serveert.
Een leuke opdracht.

Ook lees ik graag de recepten en gerechten die jullie van plan zijn aan jullie gasten te serveren. Erg leuk om tips te lezen van anderen die ook bewust met voedsel bezig zijn.
Het hoeft natuurlijk niet alleen om slank te gaan maar misschien eet jij wel omdat je van bepaalde gerechten ene mooie huid krijgt of dat je een bepaalde weerstand opbouwt daarmee.
Ik hoor het allemaal erg graag!

Een hele fijne avond en bedankt voor het lezen!

Tot de volgende LoveBeautyLife!

Liefs Joli xxx…

Volg mij op Bloglovin en ontvang de update elke dag in je inbox. Registreren is gratis: http://www.bloglovin.com/blog/4114982/love-beauty-life

Email: LoveBeautyLife2@gmail.com
Blog: http://LoveBeautyLife2.blogspot.nl
Facebook: http://nl-nl.facebook.com/pages/Love-Beauty-Life/356095191143230
Twitter: https://twitter.com/Joli_7
Products: PinkFitEasyKit van BioTech USA
Gym: www.PetresGym.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s