WhatsUp met Paarse Eyeliners?

wpid-IMG-20130702-WA0013.jpg

Love Beauty Life Style

Ik was wat aan het rommelen tussen mijn oogpotloden want ik wist even niet welke kleur ik zou opdoen.
Nu had ik vorige week bij de Hema een paarse eyeliner gehaald. Want ik was in de veronderstelling dat ik die niet had. Okay, ik had het dus mis…
Ik heb welgeteld VIJF paarse eyeliners in het oogpotloden-bakje liggen.
Hoe komt het dat je (behalve zwart) toch steeds één bepaalde kleur koopt en je dan ook zwaar overtuigd bent dat je die kleur nog niet hebt?

PAARS PAARS PAARS

Ik denk dat het te maken heeft met een bepaalde soort gierigheid. Ik MOET die NU hebben. Hoe dan ook!
Dat soort momentjes heb ik regelmatig als ik in een winkel sta vol met fantastische producten. Want dan komt nog het aller-moeilijkste… welke kies je?
Dan komt meestal het moment dat jij een kleur kiest die je het meest aanspreekt.
Dat kan blauw, rood, roze, geel, groen, of in mijn geval PAARS zijn.
Ook kan het te maken hebben met een soort geheugenverlies. Gewoon niet meer weten wat je in je stash hebt. Tja en als die twee (gierigheid én geheugenverlies) dan samenkomen in één moment, dan kom je dus thuis met je aankopen en merk je later pas dat je die al had.
Maar, nooit van hetzelfde merk he? Dussssssss…. Dat is dan weer het voordeel.
Ik ben een positief ingesteld mens en denk dan ook: Elk nadeel heeft zo zijn voordeel.
Het is dan ook niet zo dat ik daar mee zit ofzo, ik heb het een week later gewoon weer.
Maar goed,

Vijf eyeliners, allen van een ander merk. Nu ik ze toch heb liggen kan ik mooi een artikel over schrijven welke fijner is qua kleur, structuur en gebruik.

wpid-IMG-20130702-WA0008.jpg

LookX Eyeliner. Kleur 15 (incl slijpertje)
Etos Kohl Pencil. Kleur 004
Make-Up Studio Fluid Liner. Kleur Sparkling Purple
Essence Eyepencil. Kleur 16 Coolest Chic
Hema Eyeliner. Kleur 76

wpid-IMG-20130702-WA0015.jpg

wpid-IMG-20130702-WA0001.jpg

  • LookX Eyeliner springt er voor mij wel het meeste uit tussen alle andere. Puur omdat de verpakking zo chic oogt. Het potlood heeft een vrij zachte structuur waardoor je gelijk een goede lijn kunt zetten.
    Pluspunten: Een slijpertje en een rubberen handvat zodat je vinger niet kan glijden als je een strakke lijn wilt zetten.

wpid-IMG-20130702-WA0016.jpg

wpid-IMG-20130702-WA0003.jpg

  • Etos Kohl Pencil is wat droger (logisch voor een waterproof) en na een tijdje niet gebruikt te hebben komt er pas na een paar (harde) lijntjes zetten een kleur. Ook op de huid ziet de kleur er droog uit. De kleur paars neigt meer naar bordeaux rood.

wpid-IMG-20130702-WA0013.jpg

wpid-IMG-20130702-WA0004.jpg

  • Make-Up Studio Fluid Liner moet eerst even goed geschud worden. Na het eerste lijntje kwam er alleen een licht paarse vloeistof uit. Ook moet deze liner goed drogen. Niet teveel met je ogen knipperen als het nog nat is want dan kun je overnieuw beginnen. Het aplicatortje ligt goed in de hand en is niet te klein. Ook heeft het een hele mooie scherpe punt.  Je kunt na goed oefenen een mooie strakke wing hiermee maken. De kleur is vrij apart, metallic met een shimmer. Ik vind het een mooie kleur.

wpid-IMG-20130702-WA0017.jpg

wpid-IMG-20130702-WA0005.jpg

  • Essence Eyepencil is nog zachter dan de LookX. Het geeft een beetje een platte lijn wat ik zelf niet mooi vind. Er zit een subtiele shimmer in wat er wel mooi uitziet. Deze liner geeft de meeste shimmers af. Pluspunt is dat je het pencil naar binnen kunt draaien zodat het niet opdroogt, maar omdat het zo zacht is durf ik de pencil niet te slijpen. Dan maar een puntje maken op mijn hand zodat de lijn strakker wordt. (zonde van het product) Dit was ik dus aan het testen en toen brak de punt af! Misser hoor.

wpid-IMG-20130702-WA0018.jpg

wpid-IMG-20130702-WA0006.jpg

  • Hema Eyeliner geeft een redelijk lijntje maar je kunt het niet in één keer doortrekken. Er komt niet genoeg kleur af. Dus zal het meerdere keren over elkaar moeten en dat kan een kliederboel worden. Doordat er meer kleur aan de buitenzijden zit dan in het midden van de lijn heb ik mijn twijfels of het mooi kan worden. Pluspunt is dat het fijn in de hand ligt en je krijgt ook veel product. 6ml in tegenstelling tot 2,5ml van Make-Up Studio. Maar ja, als alles aan de zijkant van je lijn blijft zitten heb je er weinig aan.

Ik heb alles even laten opdrogen op mijn hand en ik zie dat de eyeliners van LookX en van Essence het beste blijven zitten en de mooiste kleur afgeven. De Make-Up Studio is ook erg mooi maar omdat je steeds kleur uit het potje moet halen kun je nooit in één keer een strakke wing maken.

wpid-IMG-20130702-WA0007.jpg

Mijn voorkeur gaat naar de Eyeliner van LookX. Omdat de punt afbrak van het potlood van Essence valt deze af. Je merkt toch dat de zachte structuur een stevige lijn maken niet aankan. (nu nog de punt zoeken, die is op de grond gevallen)

wpid-IMG-20130702-WA0009.jpg

De slechtste uit deze vijf is het Kohl potlood van de Etos. Droog, korrelig en geen mooie kleur paars. Na vier of vijf keer dezelfde lijn te zetten krijg je pas een kleur en dat vind ik gewoon teveel voor een potlood. Wil je het nog uitvegen dan blijft de kleur zitten waar je het heb opgebracht en daar om heen vervaagt het een klein beetje. Helaas Etos, dit Kohl potlood valt voor mij af.

Ik weet nu welke liners ik vaker zal gebruiken en welke ik beter niet meer kan gebruiken.

wpid-IMG-20130702-WA0021.jpg

Klein weetje: Bij het afwassen van de swatches van mijn arm bleven buitenom de Waterproof van Etos ook de LookX uitermate goed zitten. Nog een puntje erbij voor LookX. Geen waterproof nodig deze zomer!

Welke kleur blijf jij steeds maar kopen? En wat is jouw favo eyeliner, Liquid of een Pencil?

Bedankt voor het lezen en tot een volgende,

Love Beauty Life Style

Liefs Joli xxx…

Volg je mij ook op blogloving? LOVE BEAUTY LIFE STYLE

Email: LoveBeautyLifeStyle@gmail.com

Twitter: @Joli_7

FaceBook: LoveBeautyLifeStyle

Advertenties

2 Reacties op “WhatsUp met Paarse Eyeliners?

  1. Als ik een eyeliner mag suggeren, haal die van Inglot, hele mooie kleur paars en blijft erg goed zitten. Mijn absolute favoriet OOIT is MAC Pearlglide Intense Eyeliner Designer Purple, geweldig zacht oogpotlood, blijft goed zitten, en erg mooi! Die kan je via Douglas bestellen voor 16 euro, in de winkel van MAC zijn ze moeilijk te verkrijgen op een of andere manier… voor de rest leuke site!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s