Vanavond eten we: Jol’s Vispannetje!

Heb je even geen idee wat je nu weer moet koken? Hou je van vis en pasta? Lees dan gauw verder want ik laat een foto recept zien van een heerlijk vispannetje. Het is erg lekker en super makkelijk te maken.

Klaarzetten:

wpid-20130814_173628.jpg1 pak van 500gr Rigatoni pasta

1 pak van 500gr Zeevructencocktail

1 flesje Finesse van Blue Band (of andere kookroom)

1 Paprika

1 bakje roomkaas

Knoflook

1 Ui

Tomaten

Geraspte kaas  (liefst Italiaanse kaas)

Olie

Verse kruiden. Basilicum en Oregano

Peper, zout en viskruiden

Doperwten

Grote pan met ruim water

Voordat je alles gaat snijden zet je alvast je pan met water op. Doe de deksel op de pan en voeg eventueel zout naar smaak toe.

wpid-20130814_174316.jpgUi en knoflook snijden

wpid-20130814_174615.jpgDaarna met wat olie in de pan. Ik doe er altijd verse kruiden bij. Hier alvast wat basilicum erbij gedaan. Laat alles even aanfruiten.

Snijd de paprika in kleine blokjes

wpid-20130814_174700.jpgLaat ook deze even goed meebakken.

wpid-20130814_175031.jpgVoeg de kookroom en de roomkaas samen toe en voeg peper toe om op smaak te brengen

wpid-20130814_174850.jpgViskruiden gebruik ik altijd als ik vis klaar maak. Strooi wat kruiden over je saus

wpid-20130814_175151.jpgNu mogen alle visjes in de pan. Even goed doorroeren en zet het vuur laag zodat het langzaam kan opwarmen

wpid-20130814_175726.jpgWater kookt? Pasta erin!

wpid-20130814_175749.jpgGezellig he?

wpid-20130814_175938.jpgKruiden zijn onmisbaar in je keuken. Sommige kunnen daarin overdrijven *wink*

wpid-20130814_175718.jpgHet liefste werk ik met verse kruiden. Plantjes in je keuken zijn niet alleen handig maar staan ook nog eens super gezellig.

Tijd om te proeven. Voeg naar eigen smaak wat extra zout of peper toe. Mocht je saus te dun worden dan kun je makkelijk wat geraspte kaas toevoegen. Dit zorgt ervoor dat je saus bindt en het geeft extra smaak.

wpid-20130814_180128.jpgVerse basilicum en oregano

wpid-20130814_175511.jpgHelaas had ik geen verse erwten meer maar deze kunnen ook heel goed. Je voegt ze bijna als laatste toe. Alleen even mee verwarmen is genoeg.

Ondertussen is de pasta ook goed dus kun je die afgieten en dan is het tijd om op te scheppen!

wpid-20130814_181109.jpgMaak het af met een blaadje basilicum.

wpid-20130814_181100.jpgGlaasje koude rosé ernaast is heerlijk. Eventueel nog wat kaas erover en smullen maar.

wpid-20130814_181118.jpgBuon Appetito!

Je kunt dit vispannetje op vele verschillende manier klaarmaken.

– Voeg wat spinazie toe
– Bak eerst de viscocktail
– Voeg tilapia vis toe voor een extra bite
– Ook in de pasta kun je variëren. Neem volkoren pasta of tagliatelle. Ben je echt heel creatief? Maak je eigen pasta. Heerlijk!
Combineer en varieer!

Bedankt voor het lezen en tot een volgende,

Love Beauty Life Style

Liefs, Joli

Volg je mij ook op Bloglovin? LoveBeautyLifeStyle

Facebook: LoveBeautyLifeStyle

Twitter: @Joli_7

Instagram: Joli_LBLS

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s