Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Ze werden aangekondigd als: Schitterend, goede pigmentatie, mooie kleuren en een fijn zacht prijsje, genoeg redenen om even bij Kruidvat een kijkje te nemen. In de winkel heb ik gelijk swatches gemaakt en dat heeft mij besloten om er een aantal mee te nemen en een aantal te laten liggen.

Er zijn in totaal 9 kleuren te verkrijgen maar niet elke winkel heeft ze ook alle 9. In de winkel waar ik was lagen er 6 en ik heb er 3 meegenomen.

IMG_0377

IMG_0378v.l.n.r. 020: Gold n’ Roses, 040: Under Treasure, 090: Nougat it Right

Ik heb voor deze kleuren gekozen omdat je van deze 3 kleuren een mooie natural look kunt maken. Ook vind ik de kleuren apart ook mooi en draagbaar. Alle kleuren hebben een ontzettende shimmer dus hou daar wel rekening mee als je een look wilt maken met deze kleurtjes

IMG_0401020: Gold n’ Roses is een zacht roze kleur die je eventueel ook als highlighter kunt gebruiken

IMG_0408040: Under Treasure is een warme neutrale kleur die bij vele eyelooks gecombineerd kan worden

IMG_0410090: Nougat it Right is een donker bruine kleur die goed je arcadeboog uit knalt

Catrice heeft zoals altijd weer enorm leuke namen bedacht voor haar mono’s. Nu zijn ze op songs en band namen gebaseerd. Erg leuk!

IMG_0391

IMG_0385

IMG_0390

De shimmer is aanwezig de Liquid Metals en het zijn dan ook allemaal stuk voor stuk plaatjes om te zien.

Tijdens het fotograferen van de eyeshadows viel me iets op, ik heb namelijk overdag foto’s geschoten en ook nog in de avond. Kijk je even mee naar wat de verschillen zijn?

IMG_0392

Boven is in de middag en onder is in de avond met een extra lichtIMG_0401

IMG_0408Boven in de middag en onder in de avond met extra licht

IMG_0412Dit was voor mij echt een shock. 040: Under Treasure is een compleet andere kleur geworden. Een beetje mosgroen. Heel apart maar wel mooi toch?

IMG_0413Ook bij deze, boven overdag en in de avond met extra licht

IMG_0410Dat de eerste en de laatste kleuren wat feller zijn dat is normaal want ik heb er een ander licht opgezet maar dat de middelste kleur helemaal veranderd, dat is toch apart.

Ik ben erg enthousiast over de mono’s en ik ga zeker een mooie look maken waar deze kleuren in zijn gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor een aangename prijs van € 3,99

Er zijn nog 6 andere knallende kleuren verkrijgbaar. Ga jij kijken welke jij het mooiste vindt?

IMG_0414

Bedankt voor het lezen en tot een volgende,

Love Beauty Life Style

Liefs, Joli…xxx

Plaats een reactie