Lieve volgers! Dit bericht is voor jullie.

wpid-20130829_173910.jpg

Love Beauty Life Style heeft sinds een aantal weken een vernieuwde site gekregen.
Daar zijn wij ontzettend blij mee er is alleen één klein minpuntje. Dit betekend dat de nieuwe artikelen niet meer gepubliceerd worden op de wordpress site maar op een vernieuwde en andere blog naam. http://Lovebeautylifestyle.nl Dit betekend dat de trouwe volgers van Bloglovin geen updates meer in hun inbox krijgen.
Daarom willen wij jullie vragen om de nieuwe blog site op bloglovin te volgen zodat jullie wel de nieuwe artikelen kunnen lezen en zo niets hoeven te missen van Love Beauty Life Style. http://www.bloglovin.com/blog/10567003

Ook alle nieuwe volgers heten wij van harte welkom. De site groeit steeds verder en dat komt allemaal door de positieve feedback van de lezers en lezeressen.
De oude naam http://LoveBeautyLifeStyle.wordpress.com zal binnenkort helemaal uit de lucht worden gehaald en alle artikelen en updates gaan dan ook via http://LoveBeautyLifeStyle.nl

Wij hopen jullie weer terug te zien op bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/10567003/love-beauty-life-style en we zijn hard bezig met een leuke winactie.

Als LoveBeautyLifeStyle 50 volgers heeft gaat er een leuke prijs uit. Dit omdat ik alle volgers wil bedanken voor hun steun en leuke reacties op de artikelen.

Tot gauw!!

Liefs, Joli…xxx

http://lovebeautylifestyle.nl/
http://www.bloglovin.com/blog/10567003/love-beauty-life-style

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s